Jag älskar det jag gör!

Har haft en fantastiskt underbart härlig dag, som började med en CoachWalk med den klient som hängt med allra längst på min resa som coach. Att få börja dagen med att gå bredvid en individ som får insikt på insikt är stort.

Sen kom Pernilla Tillander för en snabb lunch innan vi satte oss i bilen på väg till Skurup där vi kör insatsen ”Ringar på vattnet – vi gör bättre när vi kan” för all förskolepersonal i kommunen, inom ramen för ESF-projektet ”Inkludera och mötas”, ett fantastiskt initiativ som Annhild Månsson roddar. Utifrån den insatsen har vi också fått till stånd en fördjupning för förskolechefer och enhetsutvecklare. Under eftermiddagen körde vi den andra av fyra workshops med detta något mindre gäng.

Och oj vad jag älskar, älskar, älskar det jag gör alltså! Att se människor kliva fram, steppa upp, dela med sig, våga blotta sig, ställa den där frågan som skaver, bjuda på sig själva och försöka, försöka igen, brista ut i asgarv åt hur tokigt det kan bli och sen köra tredje gången gillt och bara sätta det klockrent – det är en ynnest, och jag blir rörd till tårar, får gåshud med jämna mellanrum, skrattar så jag får magknip och njuter av att se människor växa.

Som bonus (och detta ”ska man inte egentligen avslöja, men det skiter jag i”) så växer jag själv! Jag får hjälp, insikter, utmanas och bekräftas och lär mig varje gång jag möter (på riktigt: möter!) människor på detta viset. Och så är det så himla roligt att arbeta ihop med Pernilla ska ni veta – detta är ett samarbete som ger mersmak och jag ser med pirr och glädje och stor dos nyfikenhet fram emot vad mer vi kommer hitta på tillsammans.

26 tankar på “Jag älskar det jag gör!

 1. Pingback: Bästa föreläsaren! | HERO – the coach

 2. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – december | HERO – the coach

 3. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – november | HERO – the coach

 4. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – oktober | HERO – the coach

 5. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – september | HERO – the coach

 6. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – augusti | HERO – the coach

 7. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – juli | HERO – the coach

 8. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – juni | HERO – the coach

 9. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – maj | HERO – the coach

 10. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – april | HERO – the coach

 11. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – mars | HERO – the coach

 12. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – februari | HERO – the coach

 13. Pingback: Ringar på vattnet – Skurups Förskola | HERO – the coach

 14. Pingback: Tillstånd smittar. | HERO – the coach

 15. Pingback: Arbetsmarknadscoaching (bok 1 av 26) | HERO – the coach

 16. Pingback: Välkommen 2018 – ett medvetet digitalt och analogt liv | HERO – the coach

 17. Pingback: Det här är inte slutet! | HERO – the coach

 18. Pingback: Löjligt roligt! | HERO – the coach

 19. Det är underbart att älska och utvecklas med och i sitt jobb. Upplever samma med mina klienter. Stort är det!!
  //Malin

 20. Jag tycker absolut man ska säga att man växer själv. Förstår inte varför man inte ska säga det. Jantelagen? Eller att man driver företag och tjänar pengar på det man gör – får man inte utvecklas själv då? Jag blir glad när jag läser att du växer själv. Att du utvecklas i det du tycker om att göra. Det är så man i mina ögon ska leva sitt liv. Gläds med dig!

  • Sant. Så nu ska jag sluta säga det. (Fast fnattarna indikerar, hoppas jag, att ni förstår att det inte är JAG som säger så.)

   Och ja, du är bra på att sätta saker på sin spets: Så vill jag leva mitt liv! Precis så!

 21. Det är inte alla förunnat att jobba med det de älskar och älska det de jobbar med. Grattis! (Jag blir på nåt sätt inspirerad, för vissa dagar är det lätt att gnälla, fast jag egentligen också älskar mitt jobb.)

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.