Om mig

Varmt välkommen till min blogg!

Jag som står bakom HERO the coach heter Helena Roth, och sedan jag började blogga i augusti 2012 har oerhört mycket hänt i och med mig. Jag kallar mig själv numera förändringsagent och professionell coach, men vem jag ÄR, är något helt annat än vad jag GÖR.

Jag driver Respondi AB sedan 1 oktober 20017, och som röd tråd i mitt vurmande för förändring ligger utveckling och lärande.

Hösten 2010 trillade poletten och meningen med mitt liv framträdde knivskarpt. Vilken eureka-upplevelse! Meningen med mitt liv är att göra ett positivt avtryck, att få människor att våga ta ett steg de inte trodde, att känna sig lite mer raka i ryggen och stolta över sig själva, att hjälpa individer, företag, organisationer att ta ett kliv i en riktning de vill men inte trodde de förmådde.

Tidigare arbetade jag framför allt inom läkemedelsbranschen med kvalitet och validering. Men när poletten väl trillat ner så beslöt jag att utbilda mig till coach enligt ICF. Det har jag inte ångrat en endaste minut. Nu har jag coachat sedan 2011 och det är fantastiskt! Under 2014 har jag tagit del av Supercoach Academy, och är numera även certifierad transformativ coach.

Syftet med denna blogg är att dela med mig av min resa som medmänniska och coach, genom verktyg, tankeväckande inlagor, erfarenhet och utmaningar. Jag älskar att både ge och få tankespjärn och just det är vad bloggen möjliggör för mig. Jag bloggar också på engelska, och vill du ta del av det går du till helenaroth.com.

Hoppas du vill följa med mig på resan – och att du hjälper mig att utvecklas genom att du delar med dig av dina reflektioner, tankar och funderingar, från mötet med mig och/eller mina texter.

19 tankar på “Om mig

  1. Pingback: Tänk om det både går att ha kakan och äta den?

  2. Pingback: Närvarande – Saras goda.

  3. Pingback: Onlyness – det som gör dig unik – Alkoless- ett bättre liv utan stress

  4. Pingback: Intervjuad i 100%-podden | Therese Mabon

  5. Pingback: När du vill utvecklas men är beredd att ge upp – se den här videon | Ninni Udén

  6. Pingback: Lördagslängtan | Therese Mabon

  7. Pingback: Fram för en konstruktiv och kreativ dialog | Revolutionera skolan

  8. Pingback: Insikt av vikt | Klarsikt

  9. Pingback: Mitt hundrade inlägg | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.