I samklang med livet som levs

Det var inte ett medvetet beslut att inte blogga under semestervistelsen i Edinburgh. Det bara blev så. Och det känns bra. Har suttit och skrivit ett par morgnar, avrundat året som gått likväl som börjat ta avstamp i det nya som är på ingång. Har låtit båda dessa processer fortgå lite i skymundan, medan Edinburghs branta backar bestigits, då utflykt följts av publunch som följts av fototillfälle som följts av karusellåkning på Christmas market vid Scott Monument, som följts av…

Ja men typ så.
Medan livet levs så spinner det i bakhuvudet, vad har hänt under 2017, vad har jag lärt mig, vad har kostat mer än det smakat och vad har varit riktiga fynd? Likväl som tankar kring 2018, vad vill jag av kommande år, vilka lockelser drar, hur vill jag utmana mig själv, vad stundar?

Vanan trogen kommer årets sista dag bjuda på samma blogginlägg på båda mina bloggar, svenska och engelska, och likaså årets första dag, då intentionen för 2018 sätts, i skrift, och därmed, inom mig. För så funkar jag. När jag sätter intentioner så är det – allt som oftast – lätt för mig att följa dem, att hålla dem top of mind, att låta dem prägla min vardag, i samklang med livet som levs.

5 tankar på “I samklang med livet som levs

  1. Pingback: Hej då 2017 | HERO – the coach

  2. Älskar att sätta en intention för varje dag. Snacka ledsagare! Har också precis som så många bloggare, bloggat om reflektion, mål, avslut och nya börjor …

    Kul med Edinburgh – tror att jag vill dit!

  3. Intressant. Slutet av det gamla och början på något nytt är ofta samtidigt tid för reflektion.
    För i ett annat perspektiv är ett nytt år/byte av kalender inget annat än en benämning, ett regelverk eller någon annans idé om avslut och början.
    Vad är egentligen nytt och vad är gammalt? Siffrorna?

Kommentera här/Please comment here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.