Inas WODAR

Min vän och SuperCoach Academy-kollega Ina är en fit kvinna, som brinner för fysiskt OCH psykiskt välbefinnande. Och hon lever som hon lär! I slutet av februari så dök det upp en FB-invit till 30 dagars WODAR med Ina, vilket närmast lät som kinesiska för mig. Vaddå WODAR?

Jo, det visade sig vara en svengelskifierad variant av WOD som står för Work Out of the Day. För en liten slant kunde jag anmäla mig till 30 dagar av hjälp, stöd och pepp och inte minst 30 olika WODAR á la Ina. Jag slog till. Och det ångrar jag inte en sekund ska du veta!
20140310-212333.jpg

Min kropp tackar mig med träningsvärk och det är väl ändå för skönt! Det är ju ett tecken på muskler som spänns, senor som tänjs och ben som stärks. Dessutom har hon lagt in lite fysiska vilodagar som dock innehåller andra typer av härliga inslag och/eller utmaningar.

Nu har de trettio dagarna gått och jag har därmed ett varierande program av WODAR att återanvända – härligt!

Får du chansen att hoppa på något liknande – jag hoppas och tror att Ina kommer göra om det – så gör det! Eller skaffar du dig din träningsvärk på annat sätt?

2 tankar på “Inas WODAR

  1. Pingback: Seven | HERO – the coach

  2. Pingback: På tal om träningsvärk | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.