Skillnaden som gör skillnad

Så säger min nyvunne vän Dennis Westerberg, som är ytterligare en pärla mitt liv berikats med sedan #skolvåren-resan började på Twitter en februarikväll 2013. Han är fascinerad av skillnaden som gör skillnaden, och jag märker att det där är något jag verkligen gillar. Det får igång mig.

20140310-210503.jpg

Det är dessutom en fantastiskt bra fråga att ställa, använder den både på mig själv och mina coachklienter:
Vad är skillnaden som gör skillnad?

Ställde frågan till min dotter också, i samband med att hon kände att hon fått ökad förståelse för ett område som de arbetat med i skolan. Hon tänkte en stund och sen samtalade vi lite om hennes funderingar. Hon landade i att hon inte accepterat att hon inte förstod, utan att hon varit ihärdig och ställt frågor tills hon nådde känslan av förståelse som hon eftersträvade.

Vad är skillnaden som gör skillnad i ditt liv?

4 tankar på “Skillnaden som gör skillnad

  1. Pingback: #blogg100 – Icke uppfyllda förväntningar. | HERO – the coach

  2. Pingback: #blogg100 – Att förbli öppen. | HERO – the coach

  3. Pingback: #blogg100 har förändrat mitt liv! | HERO – the coach

  4. Pingback: Utgångspunkten avgör | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.