#StayConnected – tumme upp!

I måndags la Linus Jonkman upp länk till anmälan av Stay Connecteds event i Malmö om Generation Z. Jag sög på karamellen fram och tillbaka, men på kvällskvisten beslöt jag mig för att boka en plats.

Det var verkligen ett bra beslut. Är mycket nöjd med dagen! Och det är länge sedan jag varit så nöjd med ett dagsevent bestående av kortare föreläsningspass, så detta är ett riktigt gott omdöme! Befinner du dig i Göteborg eller Stockholm så har du chans uppleva detta själv, för Generation Z kommer dit till hösten!

Några höjdpunkter kommer här, i bildform – skapat av fantastiskt skickliga Louise Wester:

20130411-215618.jpgRasmus Ankersen startade dagen och gav tankespjärn så det stänker om det!

20130411-221324.jpgLinus Jonkman bjöd på insikter om generationer, levererade med en rejäl dos humor:

20130411-221509.jpgLite roligt att jag på två evenemang i rad upplever att någon tecknar/målar det som händer – det är verkligen ett fantastiskt sätt att förmedla ett budskap. Louise har också gjort en fenomenalt cool liten film som ni måste se!

Det kommer det fler inlägg vad det lider med inspiration från detta evenemang – känns som jag har material och tankar till tusen blogginlägg…. Angenämt bryderi, jag vill bara få ner tankarna på pränt så jag kan trycka på Publicera-knappen och dela med mig! Men det kommer, ett inlägg i taget. Och ni vet hur man säger – den som väntar på något gott…

En av de tankar som dagen gav upphov till hos mig är huruvida den första globala generationen som nu växer upp, kommer att fortsätta på inslagen väg och tänka konkurrens (mellan länder, världsdelar osv), eller om de kommer tänka globalt även i den frågan? Det vill säga, blir drivkraften att konkurrera mindre relevant och önskvärd när fler och fler har många vänner, spridda över hela världen? Vad tror du?

2 tankar på “#StayConnected – tumme upp!

  1. Pingback: Var gömmer sig guldkornen? | HERO – the coach

  2. Pingback: Sverige 3.0 | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.