Sverige 3.0

Imorgon ska jag, tillsammans med 99 andra, föra ett fysiskt samtal om Sverige 3.0. Den hashtag som används är #sv3rige.

Jag är väldigt nyfiken på det hela – både själva konceptet, ämnet och de andra 99 deltagarna. Ska bli väldigt roligt! Är glad jag har möjlighet att delta, för ända sedan jag läste Per Falks blogginlägg om Stockholmseventet så har jag velat få chansen.

Och nu är den här.

Givetvis kommer jag försöka lyfta fram min framtidsvision, och #skolvåren, som ju är min främsta inspiration just nu!

Men framför allt kommer jag att få ta del av andras klokskaper och det längtar jag efter!

20130412-153645.jpg

Har haft en intensiv vecka, inte minst gårdagen vars alla intryck jag fortfarande smälter! Så just nu ser jag fram emot att ladda med en Dance Walk längs Malmös gågata (the original one!). Tror det kan behövas för morgondagen lär bli intensiv!

Har du hört talas om Sverige 3.0? Vad tycker du om initiativet?

3 tankar på “Sverige 3.0

  1. Pingback: Hur ser framtiden ut? | HERO – the coach

  2. Pingback: Gör en bra dag! | HERO – the coach

  3. Pingback: Bevingade ord | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.