Katten Pops öden och äventyr

katten Pop

Har foto-följt katten Pops öden och äventyr under dagen. Förutom att agera bordskatt och slagga bekymmerslöst i soffan har han även hjälpt mig vattna mina sådder. Just nu sitter han bakom ryggen på mig (jag sitter vid trädgårdsbordet och arbetar) i lindbersån, uppe på fågelholken. Just i år har vi inga bofasta i holken, som tur är, annars hade jag nog försökt hindra honom. Som det är kommer jag inte ens åt honom, väl kamouflerad bland lindgrenarna är han, den busen.

Han är kärlek, glädje och gos på fyra ben (med en himla massa hår, det får tillstyrkas!) och jag är oerhört tacksam för att han är en medlem av rötternas familj. Och ärligt talat är det ganska enkelt att förstå varför just katter blivit Internets gunstlingar, eller hur?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.