Tagga ner!

Igår när jag satt i trädgården och bloggade slank jag in på Twitter med jämna mellanrum också. Jag gillar ju Twitter, trots att det är ett lätt besvärligt förhållande vi har, som inte alltid gagnar mig.

Nåväl, igår dök detta upp i mitt flöde:

20140616-221952-80392492.jpg

Skrattade högt av igenkänning, och frågade @filippanna om jag fick lov att blogga om detta, vilket jag fick. Tack för det!

Jag har taggat ner nått så sanslöst mycket senaste året – fast det betyder inte att jag inte gör, inte agerar, inte är i farten. Det handlar mer om mitt inre liv på något vis, med en mycket mer djup förankring i mitt personliga Varför. Överlag är jag lugnare inombords än någonsin förut. Oavsett hur mycket det gungar och svajar runt omkring mig.

Dessutom blir jag allt mindre spridbar och tävlingsinriktad i både språkbruk och tankevärld. Strider mycket mindre. Tävlar inte alls lika mycket. Vill inte använda den språkdräkten överhuvudtaget och inte heller angripa livet så. Ja, tom ordet angripa känns lite för stridslystet.

För jag angriper inte mitt liv. Jag lever det. Jag skapar det. Jag tar mitt ansvar för det. Och det har gjort att jag idag njuter så mycket mer än nånsin tidigare! Och det, det är väl ändå meningen med livet, eller vad säger du?

5 tankar på “Tagga ner!

  1. Ja oja, tagga ner är för det mesta något bra. Det tar så oerhört mycket energi att reagera och agera på allt som händer. Jag har länge jobbat med mitt inre lugn och tagga ner har varit en nödvändighet för mig.

    • Det är en intressant balansgång dock. Jag älskar att känna saker – och samtidigt så ”faller jag inte för sirenens sång” i samma utsträckning längre, så det dränerar mig bra mycket mindre, e-som jag oftast lyckas att inte lägga så stor imaginär vikt vid saker och ting.

  2. Där kan jag hålla med dig. Jag däremot måste verkligen tagga ner. Njuta och se vad jag har åstadkommit mitt i allt. För jag har så många symtom som visar på att jag snart brakar in i den berömda väggen. Så jag taggar ner. Lyssnar på mitt inre och gör därefter. 🙂

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.