Utväxling av mänsklig potential?

Jag gick min första coachutbildning, ACC-nivå, på CoachWalk Academy i Malmö. Jag valde aktivt CoachWalk Academy, inte minst på grund av de lysande omdömena de fått på http://utbildning.se och har inte ångrat mig en sekund.

Deras vision är vacker, och när jag läste den i ett av deras mailutskick, så försattes jag i ett reflektivt tillstånd:

Vår vision: En värld där vi är varandras potential

Vad betyder det där egentligen? Hur tolkar du det? Själv börjar jag tänka på Pia Sundhage som säger Vi gör varandra bra, något jag lyft gång på gång. 20140328-151155.jpg

Och det är nog så jag tolkar det, det är i gemenskapen, i relationer som den riktigt stora potentialen ligger. Jag kan se till min egen potential och göra det absolut bästa av och med den, så klart. Men ligger inte den riktigt stora utväxlingen av mänsklig potential just i relationen till andra?

 

2 tankar på “Utväxling av mänsklig potential?

  1. Pingback: Den utsträckta handen. | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.