Får tyvärr inte slänga avisen…

Jag får tyvärr inte slänga avisen, sa flight stewarden när jag flög över pölen. Han fortsatte med att förklara att jag bara kunde låta tidningen sitta kvar i stolsfickan, så skulle den samlas in för återvinning när vi väl landat.

Han gick runt och samlade in skräp från passagerarna med en liten vagn, 20140328-152025.jpgoch du må tro att jag blev glad av vårt lilla samtal.

Nej, jag tror inte vi räddar världen så. Men inte tusan skadar det. Och nej, jag tror inte att det som enskilda individer eller företag gör, gör susen heller, men inte tusan skadar det. Och ja, jag kan bli vansinnigt frustrerad över att regeringar, företag, organisationer och människor med förmåga att ha riktigt stor påverkan på området verkar så passiva.

Men vad tusan – jag gläds istället åt de bevis jag ser på motsatsen! Jag gläds åt att SAS flight steward sa ifrån. Att han inte sket i principerna, utan faktiskt levde i enlighet med dem.

Ska dessutom säga att det var väldigt fräsch lunch jag serverades. Hade glömt beställa vegetariskt, men lyckades norpa åt mig en fisk-rätt, som visserligen var lite väl välkokt, men med fräsch sallad, en liten bit mögelost på gott knäcke, bullar som inte bara var luft och en riktigt smarrig liten crème brûlée  (som jag eg inte tycker så mycket om).

20140328-152756.jpgOch så trevlig personalen i stort är, omtanke och glädje, medmänsklighet och omsorg ger ypperlig service – tack alla ombord på SAS SK909 den 7 mars mellan Kastrup och Newark. Ni gav mig en riktigt härlig flygresa!

Så ja, jag har verkligen mycket att glädja mig åt jag – vad gläds du åt för stunden?

 

 

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.