Rädslor

Rädslor kan sätta stopp för mycket. Både stort som smått. Det händer mycket just nu, och jag möter många som står i begrepp att vända blad inom olika områden. Därför blev jag så glad när Alan Seale delade nedanstående citat i ett nyhetsbrev i veckan.

mark nepo

Betänk vilka möjligheter som kan öppnas för oss om vi vågar tänja våra komfortzoner lite grann. Det måste inte vara stora kliv eller halsbrytande äventyr. Det kan räcka med det lilla.

Våga gör som Mark Nepo säger så klokt: kliv utan tvekan en tum in i det okända.

Har du gjort det någon gång? Som egenföretagare har jag gjort det många gånger – att starta eget utmanade ganska många rädslor – men även som privatperson så klart. Det är sådana här tillfällen som gör att jag växer. Och det gillar jag! Berätta gärna hur du tänker kring att ta små kliv för att utmana dina rädslor!

7 tankar på “Rädslor

 1. Pingback: Mind, Body and Spirit – scaring the shit out of me! | HERO – the coach

 2. Pingback: Rädslorna | HERO - the coach

 3. Pingback: Step without hesitation | Vitality2day

 4. Så viktigt och så självklart och ändå så svårt i bland. Jag tror att om vi alla blir lite mer förstående inför varandras felsteg och misstag, så kommer även vår egen rädsla att göra fel minska och vår lust att göra nytt och våga följa våra drömmar!

  • Ja, det tror jag också är en viktig del i det där. Vi tror så mycket om andra, att de ska tycka vi är dumma, knasiga, konstiga, eller vad det nu är, att vi håller oss själva tillbaka bara därför. Men ärligt – hur ofta reagerar du själv på det viset när någon annan tar ett litet steg ut i något nytt? Allt som oftast är vi ju oerhört stöttande och peppande, och skulle aldrig få för oss att reagera så nedvärderande som vi tror att andra skulle göra mot oss. 🙂
   Så jag är med på ditt upprop – våga följa dina drömmar!
   /Helena

  • Just ja.
   Det är oxå en bra tanke att bära med sig – det är viktigt att våga, för att visa på möjligheter och våga stå upp för det som är rätt. Världens ondska får inte stå oemotsagd. Tillsammans kan vi göra så mycket om vi bara tar ett litet steg.
   Rädslor kan berika eller begränsa – valet ligger hos varje unik individ.
   /Helena

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.