Livsuppgift!

Läste nyligen i Sanna Nova Emilias bok ”Att lära med hjärtat” omLäs boken: Att lära med hjärtat!
att meningen med livet är att hitta en mening med det, och hur vi som individer står inför ett val, att antingen fylla våra liv med mening eller med meningslöshet. Underbart formulerat, och har du inte läst boken så rekommenderar jag den varmt!

För egen del så trillade polletten ned hösten 2010 när jag läste den fantastiska boken The Art of Non-Conformity av Chris Guillebeau. Under tiden jag läste fick jag en uppenbarelse om vad meningen med mitt liv är.  Kunde äntligen sätta ord på det, det hade varit så undflyende under många år, men där och då lossnade det. Så till den milda grad att jag klev upp i vargatimmarna och satt och skrev av mig alla mina tankar kring min nyfunna livsmening!

Meningen med mitt liv är att göra ett positivt avtryck, oavsett som det gäller individer, grupper & avdelningar, företag & organisationer eller samhället i stort. Med detta menar jag att få människor att tro på sin egen förmåga, att bli lite rakare i ryggen i trygg förvissning om att de kan, att de tar ett steg i en riktning de inte trodde var möjligt. Och givetvis är jag en av dem som jag jobbar som allra hårdast med.

Riktning

Meningen med mitt liv är en tanke som jag nuddar vid dagligen, ofta många gånger under en dag. Det hjälper mig att bibehålla fokus men också att hålla rätt riktning.
Berätta gärna om dina tankar kring detta med mening och meningslöshet! Har du hittat meningen med ditt liv?

12 tankar på “Livsuppgift!

 1. Pingback: 6 frågor om webben | HERO – the coach

 2. Pingback: Varför då? | HERO – the coach

 3. Pingback: Min gåva till världen | HERO – the coach

 4. Pingback: The meaning of life | HERO – the coach

 5. Pingback: Vad är syftet med…? | HERO – the coach

 6. Pingback: Mitt hundrade inlägg | HERO – the coach

 7. Pingback: Essens | HERO – the coach

 8. Pingback: MAN | HERO – the coach

 9. Pingback: ÄtaSovaDö | HERO – the coach

 10. Pingback: Syfte | HERO – the coach

 11. Jag tycker att meningen med livet är att älska och att bli älskad. Hur banalt det än låter 🙂 Till nära och kära så klart men även i slumpmässiga möten i vardagen; ett vänligt leende, en igenkännande blick, en omtänksam gest. Ibland är det allt vi behöver för att bestiga berg. Jag tror på att slösa med kärlek – det är inget att tjuvhålla på!

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.