#BusinessBoomUtmaning

Jag är lättlockad av utmaningar, framför allt om de innefattar siffror i någon form. Som #blogg100 där man ska blogga i hundra dagar i rad. Eller The Seven Challenge där man ska göra en daglig sjua typ morgongympa. Eller #goodreadsreadingchallenge där man själv sätter upp ett mål över hur många böcker man vill läsa innevarande år (för min del 2018 är det 100 böcker som gäller).

Så när jag i Ett rikare liv-FB-gruppen trillade över en kommentar från Lilian Druve om #BusinessBoomUtmaning för kvinnor, att göra 21 stycken Facebook Live-sändningar, en (minst) om dagen mellan 1-21 november… ja, då var jag såld.

Nu är det den 5 november och jag har mycket nogsamt skapat en FB-live varje dag sedan den 1e. Så klart. För när jag hoppar på en numerär utmaning, så ska det mycket till för att jag ska avvika och/eller avbryta. Och allra bäst passar mig dagliga utmaningar, för då behöver jag inte fundera över om jag ska eller inte ska göra något idag…. för jag vet redan: det ska jag!

Jag kör på engelska, och jag har satt coaching som tema, delvis för att jag vill coacha mer men också för att det ger mig en chans att – minst 21 gånger – formulera mina tankar och erfarenheter kring coaching. Och mycket mer dessutom. Till exempel är det ett ypperligt tillfälle att lära mig FB-live-tekniken, det ger mig vanan att skapa små videosnuttar och bli bättre på att tala in i kameran (telefonen/datorn), blir tydligare för mig själv vad coaching både är och kan bidra till, får mer att skriva om (för det jag reflekterar kring kan jag även inspireras att blogga om) och så är det allt lite roligt att se hur många som tittat på mina klipp!

Kanske en utmaning även i din smak? Det är inte försent att haka på, den fortgår till den 21e och det trillar in nya deltagare fortfarande. Den kommer med största säkerhet snurra igång igen även i december skulle jag tro!

9 tankar på “#BusinessBoomUtmaning

 1. Pingback: Hej då 2018! | HERO – the coach

 2. Pingback: Uppföljning av 2018 års intentioner – november | HERO – the coach

 3. Pingback: Topp tre och månadens rookie minsann! | HERO – the coach

 4. Pingback: Beräkna ditt klimatavtryck | HERO – the coach

 5. Pingback: Att bejaka | HERO – the coach

 6. Som du sett så utmanar jag mig själv på Instastories 😀 Att göra utmaningar som innehåller siffror avskräcker mig. kul att vi är så olika. Att känna tvång ger mig ingen inspiration, utan precis tvärtom. Hoppas du fortsatt med dina live-sändningar och att det fortfarande är kul och utmanande.

  • Ja – vi är verkligen olika! Fränt!! Och nyttigt att ha folk i sin omgivning som ÄR annorlunda, det ger mig möjlighet att vara ödmjuk inför det faktum att mitt sätt är just mitt sätt snarare än rätt sätt.

   Lycka till m Instastories!

 7. Pingback: Jag har varit låg… | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.