Lycklig av en kram?

Kan man blive lykkelig af et knus?

Det är rubriken på en artikel om upplevelsen av att få en kram av indiska Amma, spirituell och humanitär ledare, som kommer till Köpenhamn den 23-24 oktober, som ett stopp i hennes europeiska turné.

Så snart lär jag få reda på huruvida det är möjligt, eftersom att jag ska dit – nyfiken i en strut, det är jag sannerligen. Har inte hittat till Amma av mig själv, utan det är en mycket god vän som varit i Ammas ashram Amritapuri i Kerala under en period, som gjorde mig uppmärksam på det hela. Eftersom hon ska dit och göra seva (dvs volontära), så anmälde jag mig också. Bara möjligheten att få ägna två dagar i sällskap med min vän gör mig lycklig… så kanske kramen av Amma bara blir grädde på moset?

4 tankar på “Lycklig av en kram?

  1. Pingback: Kramad av Amma | HERO – the coach

  2. Ska bli spännande att läsa om vad du tycker om mötet med Amma! Jag är övertygad om att en kram ger lycka. Men den kan så klart också vara ett tungt avsked. Men fysiskt är beröring en positiv sak väl?

    • Ja du – vilken grej. Indien light i Bröndbyhallen i dagarna två. Ganska fräckt måste jag säga!

      Och ja – jag tror fysisk beröring är en positiv sak generellt, med få undantag, som oftast har tydliga förklaringar och kan härledas till fysiska eller psykiska problem/sjukdomar.

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.