Förförs av skönhetens natur.

Går en promenad. Hänförs. Av höstens prakt. I färg. Form. Doft. Tar foto på foto, sticker näsan i katsuralövens närhet, drar in djupt ochöverrasknas hur jag än en gång förförs av skönhetens natur. Höstens överraskande röda nyanser. Former, färger, fröställningar. Vallmo till och med, andra halvan av oktober. Överraskande!

Höstens överraskande blomsterprakt. Cikoria och renfana, tusensköna och röllika. Samtidigt som vissnade löv gulnar och sakta multnar. Ginkons vackra hjärtform matchas av andra hjärtformade blad.Höstens underbara doftprakt. Katsurans vissnande löv sprider den ljuvaste doft av nybakade kanelbullar. Nässlornas nyutsprungna skott lockar till plockning, medan den svarta valnötens bark fascinerar med sin vackra ådring. 

5 tankar på “Förförs av skönhetens natur.

  1. Pingback: Silkeslent mot min bara kropp | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.