Älska på livet!

För två timmar sen fylldes jag av en känsla så skön att jag delade med mig av den:

Oh vad jag mår bra idag!
Läst ut ‘veckans bok’, mediterat och sjuat, sprungit en runda – fylld med studs i benen -, satt surdeg och matsoni-yoghurt (ny bekantskap. Ska bli spännande) och druckit min gröna smoothie.
Älska på livet!

Sedan dess har jag dessutom duschat och diskat undan, fixat med kefirgrynen och hängt lite tvätt, skickat återkoppling på torsdagens redovisningar som utlovat och pussat på både barn och katt flera gånger, och ska precis bege mig till butiken för att handla lite grann innan jag ska äta lunch på min nyligen ”skördade kefir”.Känslan av att vara hög på livet uppfyller mig – och jag surfar på den vågen med glädje!

5 tankar på “Älska på livet!

  1. Åh, jag älskar också livet. Vi har varit flitiga idag. Har duschat, städat badrummet och gått till affären med min *kärringvagn* som bärhjälp. Nu blir det ett par timmar framför datorn. Ska skriva ett kapitel klart innan särbon kommer. Ikväll ska jag laga en exotisk fiskgryta med ett glas vin till. Så livet är underbart. ❤

  2. Åh, här är jag hög på livet jag med. En vecka i görandet och varandets tecken. Med fokus på dem båda. För jag har inte kunnat göra utan att först vara. Och inte heller kunnat göra om jag mitt i det inte kunnat vara. (jag tänker att du fattar)

    och så lite ”fniss-hög” för eftermiddagens ”sassande” med Sara som vi ska på. ”Sass that ass” 🙂

    kramar!!

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.