Vem tävlar vi mot?

Låter Kalle & Hobbe tala för mig idag:

kalle och hobbe

Sitter i soffan och skriver detta, med en katt hoprullad bredvid mig. Ungefär som Hobbe. Mina katter är fantastiska på att påminna mig om Livet. Nuet.

Så jag ställer samma fråga som Hobbe: Vem tävlar vi mot?

1 tanke på “Vem tävlar vi mot?

  1. Ja.. det är en bra fråga att ställa sig ibland. Vad är viktigast i livet? Var ska jag befinna mig? Jag vill försöka vara i nuet så mycket som jag kan. Vad som komma skall vet jag inte så mycket om utan det får överraska mig. Livet har överraskat mig så många gånger kring de val jag gjort. För mig har det öppnat upp mitt sinne för nya saker. Livet är spännande!

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.