Vill höra Din röst!

På lördag bjuds Du, ja, just Du, in till en heldags workshop i Stockholm på Globala Gymnasiet. Workshoppen centreras runt frågan Varför skola som #skolvåren har som sitt signum, och syftar till att föreslå lösningar för ett långsiktigt arbete för framtidens skola/lärande. Vill du läsa mer om vad det handlar om gör du det enklast här!

IMG_2985

Det är ganska många anmälda redan men det finns fortfarande en chans att anmäla sig – senaste anmälningsdagen är nämligen idag! Så passa på även du, delta och bidra med dina tankar, funderingar, erfarenheter och idéer till att skapa ett framtida lärandesystem. Dessutom får du chansen att uppleva en annorlunda workshop metod: Collaboratory 50+20, som bland annat används av FN.

Anmäler dig gör du här: http://liftsweden.com

Dela gärna vidare till andra du känner så vi säkrar en riktigt stor bredd bland deltagarna. Tack för hjälpen!

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.