Twänner!

Idag har jag träffat många twänner som jag aldrig träffat på andra sätt än via Twitter tidigare. Det är fascinerande hur mycket jag lärt mig via sociala media och än mer fantastiskt att få skaka tass med eller krama dessa individer!

Och det är inte något som enkom hänt via Twitter heller. Har även fikat idag med en god vän som gav mig ett
ovärderligt stöd i en orolig tid för 13,5 år sedan. Henne träffade jag via ett föräldraforum.

I sociala media är det väldigt korta vägar mellan människor – och att ha tagit steget där kan göra det enklare att göra det när vi träffas fysiskt.

Många av dessa människor blir riktigt riktigt nära vänner, som jag delar många tankar med. Som ger mig tankespjärn i en vänskaplig och kärleksfull miljö. Som finns där för mig när jag behöver det, och det är något jag är oerhört glad över att jag fått en chans att uppleva!

20130702-192250.jpg

Och vet du – jag skulle inte vara här i Almedalen idag om det inte vore för just twänner! Det som Lärarnas Tidning skriver om idag hade aldrig blivit av utan twänner och sociala media. #skolvåren föddes på Twitter och den dådkraft som den händelsen gett upphov till gör mig närmast stum. Stum av lycka och hopp!

Dådkraft – det förändrar världen! Vad gör du av din dådkraft?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.