Hjärtat

Det är mycket med hjärtat nu ska ni veta. Här kommer mina tre senaste hjärte-upplevelser.

Förra veckans starka upplevelse på Global Summit for Transformational Presence Leaders & Coaches gör jag jag fått än mer visshet i hjärtats kraft och förmåga. Mark Vandeneijnde höll en sensationellt gripande session där vi som avslut fick se hans film Heart in Business, där bland andra toppmötesledarna David Robinson och Alan Seale intervjuas:

Deltar i gruppen Skolvision 2013, och den 12 mars träffades 2/3 av gruppen på riktigt. Vilken energikick det gav, ska ni veta! Kommer berätta mer om arbetet i sig framöver, men vi fick alla ett Medvetenhetssmycke av Annette på TCFF, och det har jag burit sedan dess. Jag rekommenderar varmt att du skaffar ett eget, det är vackert och gör gott, på flera nivåer! Tusen tack Annette!

20130313-205542.jpg

Sen föreslog maken en dokumentär om hjärtat, som jag varmt rekommenderar. Handlar om skillnaden i synsätt mellan att se hjärtat enkom som en pump, eller som ett organ där mycket känslor håller hus. Tillgänglig på SVT Play tom den 11 april för svenska tittare. Den knyter an till Heart Math Institute, som helt är dedikerade till forskning och spridning av hjärtintelligensen, som de kallar den. Låter flummigt, men detta är högst seriöst ska ni veta!

Synkroniciteten i det hela leder mig till slutsatsen att det är viktigt att jag tar väl hand om mitt eget hjärta. Innan toppmötet stressade jag hej vilt och hjärtat sa ganska tydligt till mig att nock får vara nock. Och det tänker jag lyssna till och agera efter. Hur tar du hand om ditt hjärta? Dela gärna med dig av tips och idéer!

1 tanke på “Hjärtat

  1. Pingback: Mitt hundrade inlägg | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.