Min gåva till världen

Jag ställde en fråga under en CoachTalk:

Vad är din gåva till världen?

Utifrån den hastiga inandningen på andra sidan luren förstod jag att det var en fråga som gick på djupet. Ett bra samtal uppstod där och då.

Har du ställt dig den frågan någon gång? Måste det finnas ett svar på frågan? Eller känner du som jag, att det är en fråga jag kan ställa mig för att gräva lite i vad jag vill, vad jag gör, vem jag är. Sådana där lite filosofiska frågor, som ofta får ett lätt diffust svar. Och vet du vad – det tycker jag är helt ok. Ja, kanske till och med, riktigt bra.

Jag har tidigare skrivit om meningen med mitt liv, som kom till mig för tre år sedan eller så. Just nu, och historiskt, så känner jag att det passar som hand i handske. Men jag har ju inte en susning om det imorgon dag dyker upp eller inträffar något som kullkastar alltsammans. Jag vet inte. Och jag bryr mig inte heller. Just idag har jag en tydlig mening med mitt liv (att göra ett positivt avtryck), och om det ändras imorgon så jag inte är bekväm i det längre…. Tja, so be it, som man säger på engelska. Då får jag väl gå utan ett tag – liksom jag gjorde i 38 års tid – eller så kanske det dyker upp ett nytt.20131014-145409.jpgJag låter det som kommer skölja över mig, och jag njuter på livets resa. Och vad min gåva till världen är – ja, det ska jag nog fundera lite över jag med. Ska du?

1 tanke på “Min gåva till världen

  1. Pingback: Att komma till insikt. | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.