Manchester by the sea

Finstämt. Vackert filmat. Gripande så jag emellanåt var tvungen att ta mig för bröstet, så ont gjorde det i hjärtat. Tårarna trillade ett antal gånger och skratten avlöste varandra däremellan.Manchester by the sea

Manchester by the sea är en film jag kommer bära med mig. En film jag rekommenderar. En film, som än mer ger mig tankar kring skillnaden mellan att leva ett liv, eller att överleva det. Hur vi människor i sanning ofta lyckas ställa till det för oss; göra det krångligare än det måste vara. Agerar i affekt, i hopp om att släppa ut lite av trycket?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.