Slut.

Tvättat. Och hängt tvätt. Tre maskiner.

Bakat surdegsbröd – eller åtminstone slitit med degen. Bullar och bröd står på långjäsning i kylen, för att bakas imorgon. Så det återstår att se om surdegskursen med Jan Hedh lärde mig något eller ej.

Plockat rent äppelträdet, tömt skottkärran som var fylld av jord, uppgrävda växter och diverse stenar, experimenterat med löv, jord och Bokashi i hopp om att omvandla en helt vanlig sopsäck till en jordfabrik, gödselvattnat med lakvattnet från Bokashihinkarna, rensat lite ogräs.

Hämtat två stora paket på postutdelningsstället, och passade på att storhandla när jag ändå lånat grannarnas bil. *Tack!*

Flera timmars äppelringstillverkning, i närmast industriell skala. Mr B gjorde mig sällskap som tur är, eftersom han är en ypperlig äppelsvarvare. Stora tvättställningen fylld med äppelringar på tork, resterna blev en smarrig smulpaj och dessutom blev det ännu en laddning osockrat äppelmos till frysen.

Lagat och ätit smarrig middag med mina underbara barn.

Tittat på ett avsnitt av Grantchester tillsammans med sagda Mr B. Och katten Pop. Icke att förglömma. Både gossarna låg så nära inpå att stickningen låg orört i soffan.Slut

Och så var det då bloggandet… som jag bangade igår. Och troligen ytterligare en dag tidigare i veckan, om jag inte missminner mig. Problemet är att jag är helt slut. Finns inget kvar i mig, inga underfundiga betraktelser, inte en endaste fundering eller fråga, inte ett jota.

Jag är.
Helt.
Slut.

4 tankar på “Slut.

  1. Pingback: Dramat drar | HERO – the coach

  2. Pingback: Rabarber et al! | HERO – the coach

  3. Pingback: Adjö 2016! | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.