Älskar proffs!

SMAIdag var jag med sonen hos SwedenMobile i Malmö för att införskaffa en ny mobil till honom, sedan den förra mött döden i en liten cykelvurpa härom veckan. Får vänta en stund medan kunderna före oss blir betjänta men när det väl är vår tur får vi den mest proffsiga service man kan önska sig. Ihab lyssnade till vårt behov, och våra förslag på mobil, innan han dubbelkollade på gsmarena.com för att säkra att det inte fanns bättre alternativ i ungefär samma prisklass med lite sömsmån. Pedagogiskt visade han oss de andra mobiler han jämförde med, vilka aspekter av en mobil som han tittar på i en jämförelse, och hur vår valda modell stod sig i jämförelse mot de andra. (CPU och internminne högst på listan om du undrar.) Mr B med nya mobilenDär lärde vi oss något nytt!

Vi landade i ett beslut att köpa mobilen vi kom dit för att införskaffa (en Motorola Moto G4 16GB) så våra egna eftersökningar visade sig vara ganska lyckade, och fick sedan lite extra hjälp med att få igång mobilen innan vi drog därifrån, fast inte innan jag hunnat tacka Ihab så mycket för det proffsiga bemötandet!

För ett proffs är verkligen vad han är. Ihab var kunnig, uppvisade ett fantastiskt kundbemötande – både för mor och son, och det sistnämnda är extra anmärkningsvärt. Händer allt för ofta att barn inte riktigt räknas, men Ihab riktade sig tydligt till Mr B – och hade också en mycket tydlig glimt i ögat. Vad mer kan man begära så säg? Bortsett från en överlycklig Mr B som älskar sin nya mobil, enligt utsago. Ganska glad mamma också, för nu kan han spela Pokémon GO på egen mobil istället för låna min. Raskt levlade jag upp från 2 till 6. Nu ska vi bara köpa skärmskydd och ett skal på nätet innan vi kan anse processen avklarad.

Kontentan av det hela – behöver du proffshjälp när det gäller mobilinköp (eller något av det andra de tillhandahåller i butiken, både på webben och fysiskt) – kontakta SwedenMobile, och får du glädjen att betjänas av Ihab så kan du skatta dig extra lycklig.

Jag älskar att möta proffs! Var mötte du senast ett riktigt proffs? Och du – sa du det till dem?

5 tankar på “Älskar proffs!

 1. Pingback: Kompetens! | HERO – the coach

 2. Pingback: Men hallå, tåget har gått! | HERO – the coach

 3. Härligt!
  Mitt senaste möte med ett/flera proffs var i en glassbar i Skärhamn på Tjörn. Det var ett gäng sommarjobbare som skötte sig otroligt proffsigt.

  Var och en tog ett eget ”sällskap” som de själva uttryckte det. Jag har aldrig varit med om sommarjobbare som uppträdde så proffsigt.
  Väl framme i kassan berömde jag dem och jag fick många glada miner och tack tillbaka.

   • Det är en härlig känsla att ha insikten att även ge ros till de som förtjänar det. Folk i allmänhet ger nog mer ris. Jag mår helt enkelt bra av att se folk bli glada.

    Kommentarer på bloggen är ett sällsynt fenomen😂.

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.