Proffs, del två – om Melinda på Loka Brunn

Helgen hade jag förmånen att spendera på Loka Brunn. Vacker omgivning, fantastiska gamla hus, naturskönt och så maten sen. Ojoj, fantastiskt! Vill du skämma bort dig riktigt rejält, så är Loka Brunn ett väldigt bra alternativ!

Dessutom finns det ett vattenpalats med underbart vackra och inbjudande pooler av alla slag, både inom- och utomhus. Bland annat finns ett Frigidarium med iskallt vatten. Kallt som bara den men oj så uppfriskande!

Frigidarium

Det erbjuds även ett antal olika behandlingar, och jag valde att unna mig själv en helkroppsmassage med inledande gyttjebädd. Jag hade en bild av att bli helt svart av att ligga i geggamojja, men den mycket speciella gyttjan – som enligt myten gjorde drängen Klen-Anders till Stark-Anders – värms upp till 55 grader innan den viras in i tygskynken, som jag låg på, utmed ryggrad och axelparti. Riktigt skön start på en massage, för när spaterapeut Melinda sedan började massera mig så märktes det att blodcirkulationen redan var igång.

Och det är Melinda jag vill haussa som ett riktigt proffs i detta inlägg, för det var hon verkligen! Jag är oerhört bortskämd med att ha en nära vän som är den främsta massör jag någonsin stött på. Hon har en Mensendieck-utbildning i botten och har bättre koll på mänsklig muskulatur än någon annan jag känner. Detta utnyttjar hon till fullo när hon masserar, och det har jag fått uppleva många gånger under årens lopp.

Men Melinda riktigt skicklig hon med, nästan i klass med min nära vän. Vi började prata och jag berättade att jag under sommaren brottats med en nästan-nackspärr under en dryg månad, som jag går till kiropraktor för. Och givetvis kände Melinda så fort hon la händerna på mig att det på hennes massagebänk låg en klient i behov av lite mer än enkom mysig spa-massage. Så det fick jag. Och det var välgörande må du tro!

Masserad och rosig om kinderna

Jag gläds så åt att uppleva proffs in action, och Melinda var ett riktigt sådant. Nu gäller det bara för mig att hitta ett dylikt proffs i Malmö-trakten, för det bli lite jobbigt att ta mig till Grythyttan varje gång jag vill ha massage. För nu ska jag se till att unna mig det lite oftare, för jag mår riktigt bra av massage, både fysiskt och psykiskt.

Så fram med dem, alla dina tips på en riktigt bra och proffsig massör i Malmö!

2 tankar på “Proffs, del två – om Melinda på Loka Brunn

  1. Pingback: Adventslyft nr 5 – Skapande | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.