Blogg100 – haka på du med!

Blogg100 drar igång igen, för tredje gången gillt. Fast inte för mig. Jag kommer dock delta för andra gången – och är oerhört glad att jag upptäckte Blogg100 för lite drygt ett år sedan. Sen dess har jag bloggat mer eller mindre dagligen (fastibland tidsinställer jag inlägg i förväg), tror nog jag missat 3-5 gånger max. Och vet du, det bryr jag mig inte om ett endaste dugg faktiskt. Lever ju mitt liv enligt devisen att det inte finns några måsten.

blogg100-logotype-300x256

Utmaningen innebär att blogga dagligen i etthundra dagar i rad, med start den 1 mars 2014 – haka på redan nu, så hinner du förbereda dig! Jag rekommenderar dig varmt att hoppa på och testa – kanske det är precis vad du behöver för att komma igång med lite daglig reflektion. Om det inte är det så kan du ju bara hoppa av. Läs mer och anmäl dig här!

Gör du mig sällskap?

3 tankar på “Blogg100 – haka på du med!

  1. Pingback: #blogg100 har förändrat mitt liv! | HERO – the coach

  2. Pingback: Så var även jag i mål – #Blogg100 | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.