Stolt över min utveckling!

Fick ett mail från Susanne Tobiasson, 20140111-135042.jpgen fantastisk kvinna jag lärt känna tack vare #skolvåren. Under hösten har jag coachat Susanne, och i samband med ett jobbyte nu vid terminsstart så mailade hon mig sin reflektion av höstens coachingresa.

Hennes ord gjorde mig oerhört berörd, och jag frågade om jag fick lov att dela hennes reflektion. Tacksam för att jag fick det! Frågade även om hon ville vara namngiven eller anonym och fick ett rappt svar att hon självfallet ska vara namngiven, för hon är ju stolt över sin utvecklig. Och det, min vän, det ska du verkligen vara!!

Så här skriver Susanne:

Tack för en fantastisk coachhöst Helena. Det är knappt jag förstår hur stort det påverkat mig. Jag har ju pratat om hur osynkad jag är i min bild av mig själv och att jag i många lägen aldrig tvekar det minsta på att jag fixar allt, men i andra är helt utan tro på min förmåga. Det glappet är väldigt mycket mindre nu och det syns verkligen i jobb-bytet.

Du är magiskt bra på det du gör!! Det du lyft upp och som vi pratat om är verkligen genomlyst och satt åt sidan.

– Susanne Tobiasson

Jag gläds åt människans utveckling, ibland synliggjord, ibland dold, någon gång går den med raketfart och andra stunder går det långtsamt långsamt. Men utvecklas, det gör vi. Allesammans. Oavsett om vi tar hjälp eller inte. Finns inga rätt eller fel där. Men jag vet, av personlig erfarenhet, att professionell coaching verkligen kan göra att man levlar upp rejält. Men det kan så klart ske på andra sätt också.

Vad är ditt bästa knep för att levla upp i din personliga utveckling?

2 tankar på “Stolt över min utveckling!

  1. Hej Helena! Levlar upp;så har jag aldrig tänkt om personlig utveckling, lånar det nog vid passande tilfällel
    Härlig återkoppling du fått här, delar din glädje, jag vet ju sedan några år vilken pärla du är fast då var vi båda i en helt annan livssituation ;). Läser lite runt på din sida och gillar det! kram

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.