Blundar

Jag har noterat att jag blundar allt oftare. När jag sluter mina ögon, så känner, hör, luktar, och smakar jag med ett större djup.

20130902-201917.jpgNär jag övar med kören så sluter jag ögonen allt oftare när jag sjunger. Det ger mig en ökad närhet till tonerna.

När jag stoppar ett solvarmt nyplockat hallon i munnen. Smaken fyller min munhåla och sprider sig ut i resten av min kropp.

När jag lyssnar till en podcast eller ljudbok som berör. Synintrycken sorteras bort och min hörsel blir mer akut, jag hör det underliggande, det som inte sägs, det outtalade.

När jag kramar en älskad. Värmen, doften, hjärtslagen och kroppens styrka berör mig i mitt innersta.

När jag dansar till en favoritlåt. Jag förlorar mig i ljuden, rytmen, tonerna och känslan som låten förmedlar. Glädjen uppfyller mig.

Korta små stunder av fördjupade sinnesintryck. En härvaro som ger lugn och harmoni, balans och njutning. Livet är som skapt för att njutas av. På djupet!

Vad upplever du då du blundar?

2 tankar på “Blundar

  1. Pingback: Var får jag plats? | HERO – the coach

  2. Precis samma saker som du upplever jag om jag blundar, men av någon anledning kan jag även ha ögonen öppna och se saker framför mig. Dock blir det en lite starkare effekt med slutna ögon förstås. Kul att du också sjunger i kör, precis som jag gör 🙂

Kommentera här/Please comment here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.