Yes!!

20130816-155223.jpgOh vad härligt det känns nu, efter mitt föredrag hos Rotary Slottsstaden, i Malmö. Det gick jättebra om jag får säga det själv. Och det får jag ju! Jag är väldigt nöjd och stolt över mig själv. Busigheten som väcktes i mig igår lyckades jag hålla fast vid, även om jag inte är säker på att åhörarna uppfattade den. men det spelar ingen roll, den var till för mig!Lunch på Rotary Slottsstaden

Gemensam lunch innan jag tog plats, för ett kortare föredrag på 20 minuter.

Rotary om #skolvåren

Doing my thing!

Eftersnack Rotary

Lite eftersnack – det är härligt att få bekräftelse på hur frågan Varför skola väcker tankar och funderingar! Jag hoppas få chans att ställa frågan i fler sammanhang!

20130816-155244.jpgHade en fusklapp med stödord, mest för att inte tappa bort tiden alldeles… 🙂

Blir du nyfiken på att höra lite mer om mina tankar om vad #skolvåren är, för vem, hur och varför, så hör av dig, jag kommer gärna och berättar för dig och andra! Har även en idé att lägga ut lite röstklipp/podcast-avsnitt om detta, men det görs inte idag.

Nu ska jag klappa mig själv på axeln en extra gång och riktigt ta in hur bra det gick. På det viset samlar jag på mig en kraftfull känsla som kan vara mig till gagn vid andra tillfällen då jag inte lyckas lika bra. Har du testat att samla kraften då du lyckats riktigt väl?

1 tanke på “Yes!!

  1. Pingback: Omdöme som värmer | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.