Podcasts, en källa till inspiration

Inspiration kan jag få från många ställen, och jag njuter av det närhelst det uppstår – det där magiska ögonblicket då en gnista uppstår. Tycker om att lyssna på podcasts, och ibland slår det gott om gnistor ska du veta!

Elden, fokus, brinna, handling

Har just förberett fyra blogginlägg som alla hämtar inspiration från en och samma podcast. I det fallet rör det sig om Krista Tippitts fantastiska podcast On Being, men jag har fler podcasts som jag gillar. Tänkte jag skulle tipsa dig om dem under sommaren, och hoppas att du vill ge mig dina favoriter i gengäld. On Being är en engelsk podcast som namnet antyder. Jag älskar det engelska språket och började lyssna på podcasts som min bror tipsat mig om. Eftersom han bott i USA och nu bor i England, blev det engelskspråkiga podcasts som blev min ingång helt enkelt. Det är bara några månader sedan jag börjat lyssna allt mer på svenska podcasts.

Vilka podcasts vill du tipsa om?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.