Hipp hipp hurra!

Jag förnekar mig inte, som någon sa till mig häromdagen. Och det stämmer bra det. Varför skulle jag? Vem gagnar det, tänker jag? Och just idag tänker jag absolut inte göra det, för idag fyller jag år! Föddes för 41 år sedan och livet blir bara bättre och bättre. Och vet du – kanske det har att göra med att jag just undviker att förneka mig. För det sysslade jag alldeles för mycket med i mina yngre dagar. Men med ålderns rätt kommer visheten ikapp, och jag hittar mig själv allt mer. 🙂 Jag vågar även lyssna på mig själv nuförtiden. Tycker om det Jag som visar sig allt mer. Det där Jaget som inte förnekar sig, men som inte heller kräver att synas och höras hela tiden. 20130617-121356.jpg Framhäver gärna annat och andra – just nu är det dock #skolvåren för nästan hela slanten! Igår lekte jag med VideoScribe för första gången och det var jättekul. Kolla in resultatet:

Hoppas att du kollar in och stöttar #skolvåren tacklar Almedalen – eftersom vi tillsammans kan skapa den förändring som jag och många med mig önskar och tror på. Och inte minst arbetar aktivt för att skapa. Bidra du med – jag skickar dig ett stort tack på förhand för din hjälp!

Tillsammans kan vi förflytta berg – hakar du på?

2 tankar på “Hipp hipp hurra!

  1. Självklart! Du förnekar dej aldrig. Visst är det härligt, bara fräs på. Jag önskar dej en fin dag och hoppas din vecka, eller mindre, i Almedalen blir toppen. Jag lyssnade på din pod igår och jag bara log…:-)

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.