Menskopp!

Det finns vissa saker man inte får prata om… och det skiter jag i. Åtminstone häromdagen då jag gjorde dagens Facebook Live och började snacka menskopp, världens bästa uppfinning!

Sedan jag började använda menskopp för… tja, kanske 5-6-7 år sedan eller nått, så har jag ett mensskydd som 1) som gör att jag kan leva livet precis som när jag inte har mens 2) gjort att mina återkommande svampinfektioner är som bortblåsta 3) hjälpt mig att lära känna mig själv, min kropp och min menscykel på ett sätt som inte är jämförbart med den okunskap jag levde i tidigare. Dessutom är det ett miljövänligt alternativ som dessutom är kostnadseffektivt. I kombination med några tygbindor/trosskydd så har jag allt jag behöver.

Sen har jag förstått att menskopp inte funkar för alla – men har du inte provat och du är en person som har mens, prova, du har inget att förlora och allt att vinna!

2 tankar på “Menskopp!

  1. Inte menskopp.nu men på minmenskopp.se, där kan du hitta och jämföra över 180 olika menskoppar innan köp. Menskopp FTW! Grym video, och bra initiativ! Och ja, menskoppen är världens bästa uppfinning!

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.