Ska du inte gå och lägga dig då?

Dotra sitter bredvid mig i soffan och spelar ett Taylor Swift-klipp på You Tube. Jag sluter ögonen och gnyr fram Det där är lite för stökigt för mig just nu, har så ont i huvudet. Varpå dotra, klok som hon är, frågar Men ska du inte gå och lägga dig då?

Mmm. Det låter ju som en rysligt god idé, så jag lägger ner alla tankar på blogg-mästerverk, inser att jag ikväll – så Lucia det är – är långt från någon ljusspridare, lägger ifrån mig min laptop och beger mig mot sängen den sköna!

4 tankar på “Ska du inte gå och lägga dig då?

  1. Härligt att vara i sammanhang där signifikanta andra kan påminna en om vad som faktiskt behöver göras. En grund för bloggmästerverk (och andra mästerverk) är ju onekligen att man tagit sig nödvändig tid till återhämtning.

    Keep up the good work!

    • Så sant. Senaste månaden har det varit lite för tunt med återhämtning – samtidigt som jag inser att jag också fått ett ökat behov av just det. En helg förslår inte om veckan varit fullspäckad. Viktig insikt!

      Och du – tack. Och tack detsamma!

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.