Orörd mark

Så. Nu har jag bestämt mig. Nu är det läge.

Ett par dagar senare än avsett så är nu min engelska sida uppe och där kommer alla mina engelska texter publiceras framöver. Här blir det på svenska, rakt av. Sidan, http://helenaroth.com, är inte hundra fiffad än, men det är bara finlir som återstår och det kommer lösa sig inom ett par dagars tid. Det skulle göra mig riktigt glad om du kvistade dit för att kolla runt en sväng. All text och alla foton är skriven/tagna av mig. Själva kodknackandet (eller vad man nu gör nuförtiden) för att få sidan att se ut som den gör, det skötte fiverr.com åt mig.helenarothdotcomOm du vill följa även mina engelska blogginlägg så föreslår jag att du prenumererar på sidan WRITINGS, så får du alla inlägg i din epost-inkorg. (Detsamma kan du göra även här så klart!)

Jag har ju bloggat dagligen i knappt tre års tid, mer eller mindre, och har för avsikt att fortsätta med det. Men inte på båda sidorna. Istället lär det bli lite färre inlägg på respektive sida, men totalt sett dagliga inlägg på endera av mina bloggar.

Bara för att göra det lite extra besvärligt för mig har jag dessutom just dragit igång en liten dedicerad mini-cleanse här hemma, under januari månad, så även på https://cleanse4expansion.wordpress.com kommer jag blogga några veckor framöver.

Pjuh. Så skönt. Och samtidigt lite läskigt.
Precis så där som det ska vara när man tar ett fotsteg ut på orörd mark?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.