Fastlandssupport under #afkAlmedalen15

I år ska jag inte åka till Almedalen med #skolvåren. Känns lite konstigt, ärligt talat. Men samtidigt väldigt stort. För i år är det mer och fler #skolvårare i Almedalen än tidigare två år. Gänget som ska åka är fantastiskt, och det spånas, planeras, skrattas och arbetas hårt inför kommande vecka ska ni veta. Ann (ja, Fröken Ann alltså), Gunilla, Ingela, Jonas, Laura, Ninna och Susanne kommer att finnas på plats merparten av veckan, ja, någon är där hela tiden, men inte alla alltid.

loggalampamsvanskopia-kopia#skolvåren kommer att köra framgångskonceptet Walk n Talk från förra året även i år, varje dag från måndag till torsdag. På fredag bjuds in till en workshop. Alla detaljer finns samlade här på skolvåren.se. Och jag skulle vilja be dig om hjälp. Framför allt när det gäller walk n talk:arna (men givetvis även workshopen). Dela dem. Klicka dig in till Facebook-eventen, tacka ja själv, bjud in folk du känner som du vet finns på plats under Almedalen. Dela på din egen sida. Sprid ordet. För det är tyvärr så att Almedalsguidens krav på event blir allt mer snävt och tyvärr passar inte våra fantastiska walk n talk’s in. De står alltså inte med i Almedalsguiden och därför krävs lite gerillamarknadsföring för att sprida ordet. Tackar på förhand för din hjälp med att lyfta fram #AlmedalensGräsrötter!

Och jag då? Jo. Jag ska agera fastlandssupport. Jag ska försöka bistå hemifrån på alla sätt jag kan. Och så ska jag se hur det är att ”göra Almedalen” hemifrån trädgården helt enkelt. Och jag tror det kommer gå bra det med. Jag har ju twittrat enormt mycket de tre år jag varit i Almedalen, och det tänker jag göra i år med. Så om inget annat, så ses vi kanske där?

3 tankar på “Fastlandssupport under #afkAlmedalen15

  1. Pingback: Nu drar det igång… | HERO – the coach

  2. Pingback: Bye bye 2015! | HERO – the coach

  3. Pingback: Hej då 2015! | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.