Vänliga Veckan – antar du utmaningen?

Wivan la upp en status på Facebook om Vänliga Veckan, klickade genast vidare och kom till Läkarmissionens utmaning. Och eftersom jag både gillar vänlighet och utmaningar, så klickade jag raskt in mig på fyra stycken:

Vänliga veckan

Visste du att Vänliga Veckan är en tradition med anor? Kolla in själv: http://vanligaveckan.se/om

Själv hade inte en aning om det, men det gläder mig, eftersom vänlighet, i det lilla, kan göra så enormt stor skillnad. För båda parter. Både den som ger vänligheten och den som tar emot den, har glädje av vänligheter. Jag hoppas därför att även du antar utmaningen och kollar in sidan, så kan vi hjälpas åt att sprida värme, kärlek och vänlighet under veckan. Och kanske det skapar en ny vana hos mig, och dig, och så fortsätter vi sprida glädje, även efter att #vänligaveckan tar slut.

Är du på?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.