Läsbingo någon?

@ninkri, en av mina underbara lärarvänner bad mig skapa ett läsbingo till hennes elever, som ska ha läs-fokus-vecka nästa vecka. Jag skapade ju till barnen i julas, och även ett på uppdrag från twännen @lekrum, som mest handlade om att slappa visserligen. *inte så mycket fokus läsning där direkt*

Nåväl, tänkte jag kunde dela med mig av läsbingot även till dig/er (klickar du på länken kommer du till filen i Dropbox, dessutom).

lasbingo

Fritt fram att använda som du vill, när du vill, var du vill. Hoppas det kan komma någon mer än Ninna och hennes elever till glädje. Om det gör det, skulle jag bli överlycklig om du berättar för mig hur det funkade, ok?

2 thoughts on “Läsbingo någon?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.