Listen for the unknown #2

I hope you enjoyed listening to the podcast from RSA Event called Life, Death, Self and Soul that I recommended in #1. This time, I’m hoping you will hear something new in an episode of The One You Feed featuring Andrew Solomon. I listened to it while taking a lovely winter walk with Trassel the dog, and I actually stopped dead in my tracks at one time (around ten minutes from the end).

suddenlyWhat do you hear that you’ve never heard before?

3 tankar på “Listen for the unknown #2

 1. Hej å tack för samtalet igår. Det stärkte mig i min övertygelse att jag ska göra Supercoach. Angående den här podden med Andrew så hörde jag att han fortfarande är kvar i föreställningen att depression kommer utifrån. Att den orsakas av tex en defekt i hjärnan. Och det får mig att undra hur han skulle reagera på 3P? Om de skrikande barnen hade lämnat byggnaden då också? Ha det bäst. //IwanK

  Skickat från min iPhone

  • Kul att du stärktes min vän! Ser fram emot att följa din resa!

   Jag ska lyssna till podden en gång till och se om jag hör det du hör. Rent generellt så är jag försiktig med att säga att jag VET hur all depression uppstår, för jag har svårt att säga att det inte skulle kunna vara en defekt i hjärnan oxå. Vad vet jag liksom. Däremot är det min uppfattning att mycket av det vi kallar depression kommer just av att vi tror livet levs utifrån och in. Men att ALL depression bottnar i det, det kan jag inte säga.

   Men ska ta en lyssningsvända till, så tack för din kommentar!

 2. Pingback: Listen for the unknown #3 | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.