Adventslyft nr 3 – Skuggsidan

Min bror mailade mig och frågade ”Följer du Serial the podcast?”. Mitt svar var nej, men jag klickade genast på länken till artikeln han länkade till. Och tre sekunder senare prenumererade jag på podcasten i Podcaster, för artikeln väckte min nyfikenhet.

skuggsidanDagens ord är SKUGGSIDAN, och Serial the podcast väcker mina tankar kring just det. En tragedi där en ung flicka mister sitt liv. Men är mannen som dömts för dådet verkligen skyldig? Han är fälld i domstol, men vem vet. Inte jag åtminstone.

Serial the podcast är en väldigt annorlunda podcast, olikt något jag lyssnat till förut. Och det är en del av lockelsen. Men det är också en kriminalhistoria som utvecklas vecka för vecka, organiskt, utan manus. Oerhört spännande, och jag längtar efter nästa veckas avsnitt! Blir du nyfiken så ger jag ett enda råd, och det är att börja från avsnitt ett, för annars faller liksom hela poängen.

Skuggsidan – jag tänker på podcasten Serial.
Skuggsidan – vem eller vad tänker du på?

1 tanke på “Adventslyft nr 3 – Skuggsidan

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.