Vad ger jag, och till vem?

Ett av många vackra citat/strofer av Dag Hammarskjöld lyder:

Vi sträcker oss efter den andre. Förgäves – därför att vi aldrig vågade ge oss själva.

IMG_3098.JPG

Det är definitivt något att fundera kring:
Vad ger jag, och till vem?

2 tankar på “Vad ger jag, och till vem?

  1. Tack för gott citat till samlingen. Upplever att när man vågar ge av sig själv så kommer man så mycket längre. Tror det är en av nycklarna till att jag är uppskattad lärare, jag vågar ge mig själv.

    • Ja – det gör så stor skillnad.
      Nu när du tänker efter, så har jag nog några ”bra lärare” (enligt mig, högst subjektivt efter eget huvud) i ”vardera läger”, men om jag verkligen ska granska hur jag upplevde dem som lärare så är det de som vågar ge också av sig själva som hamnar överst!

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.