Helena, den mänskliga nåldynan

Idag fick jag akupunktur för första gången, ja, bortsett från den sk whiskeypinnen vid förlossning av mina barn vill säga. Men det räknas inte riktigt tycker jag.

Har sedan min New York-resa i mars haft en underlig smärta i höften, som är något som kallas trochanderit. Tagit lite antiinflammatorisk medicin utan större framgång och nu stod valet mellan kortisonspruta eller akupunktur. Enkelt val!

20140619-172802-62882318.jpg

Ganska roligt att se hur nålarna satt i höften min, vissa helt nedsnurrade och andra mycket mer ytligt. Hade dock fånen på stolen med mina kläder så jag kunde inte föreviga det hela tyvärr. Men när jag kom hem och satte mig i soffan möttes jag av en kelsugen Oliver, vår nye familjemedlem. Så ni får hålla tillgodo med en bild av oss istället.

Känns som det var längesen jag skrev ett så här meningslöst blogginlägg… men min hjärna är helt slut. Intensiva veckor, på åtminstone tre plan, gör sitt till. Jag har massor med tankar och saker jag vill sätta tänderna i, reflektera kring och se vart hän skrivandet tar mig, men jag orkar inte göra dem rättvisa just nu. Därför får ni stå ut med den mänskliga nåldynan idag, så får vi se vad morgondagen har i sitt sköte.

Firar du midsommar?

2 thoughts on “Helena, den mänskliga nåldynan

  1. Varifrån dök meningslös upp??? En höft är en höft och en slut hjärna är en slut hjärna!
    Jag firar midsommar med goda vänner, men inte den traditionella.

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.