Det gåtfulla vykortet

Taggad av att Mr B kom hem och frågade om det var jag som skickat vykort från New York, så körde jag en repeat även när jag var i London härförleden.

20140530-162646-59206502.jpg

20140530-162646-59206742.jpg

Jag fann dessa vykort i en krimskrams-butik och föll som en fura, så jag körde samma vykort till alla (och det insåg jag lite för sent var lite oslugt av mig, för då ser ju Mr B det hemma och slutledningsförmågan är god på den lille gossen…). Dock har jag inte hört något från Mr B än, så jag får väl lite försynt ställa frågan. Eller så mailar jag läraren – ja, det gör jag! Så, sagt och gjort, nu har jag mailat. (Tyvärr verkar just detta vykort försvunnit på vägen – desto bättre att jag då faktiskt har det kvar i elektronisk form!) Och jag har dessutom bestämt mig för att fortsätta skicka vykort till hans klass, som till hösten blir en ny klass, på en ny skola.

Känner du till berättelsen bakom Keep calm and carry on?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.