Skolvision 2013

När jag bestämde mig för att göra 2013 till mitt år för skolutveckling, kunde jag inte ana vad året skulle ha i beredskap för mig. En av de mer fantastiska sakerna handlar om en fråga jag fick av Sanna Nova Emilia, om jag ville vara en av en skara skolvisionärer, i ett projekt initierat av Annette Wahlgren på TCFF. spontan som jag är svarade jag JA bums.

Förutom mig själv, Sanna och Annette, deltar även Cecilia Blidö, Torgny Steen, Anna Numell, John Steinberg, Micke Gunnarsson, Pamela von Sabljar, Lou Rossling, Jonas Bygdeson, Christer Hellberg och Sofia Norberg.

Skolvision 2013

Nu börjar det bli åka av, och vi kommer hålla tre konvent, i Malmö, Göteborg samt Stockholm, i november månad.

Jag lär mig ofantligt mycket av att träffa dessa människor och det är fantastiskt att samskapa något sådant här med dem. Om du lockas av att samskapa lite dynamiskt lärande i en dynamisk tid så tycker jag du ska boka din biljett helt enkelt!

Och om du undrar hur #skolvåren och Skolvision 2013 hänger ihop, så är det som vanligt med mig. Det vill säga, det är inte antingen eller som gäller, utan både ock. Jag ser det som att de är komplement. Och helheten är som bekant större än summan av delarna, så ju fler delar desto större helhet!

Får jag träffa dig på något av konventen i Malmö, Göteborg, Stockholm?

2 tankar på “Skolvision 2013

  1. Pingback: Bye bye 2013! | HERO – the coach

  2. Pingback: Hejdå 2013! | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.