Ledas?

Eller leda?

Eller leda?Ja, det är en högst relevant fråga. Troed Troedsson länkade till en tänkvärd artikel idag, och jag håller med!

För två år sedan läste jag ‘Why work sucks, and how to fix it‘ av Cali Ressler och Jodi Thompson från Culture RX. Blev eld och lågor, fast boken i många drag visar bilder från ett Amerika som inte riktigt kan jämföras med svenska förhållanden. Men grundprincipen tror jag benfast på. Ville översätta den till svenska, men gick aldrig i hamn med det projektet. Då. Kanske läge öppna för den tanken igen?

För när jag läser Mattias Janssons artikel är det ROWE jag tänker på. Och då blir jag så vanvettigt sugen på att implementera ROWE i ett företag. Någon som skulle vilja göra den resan tillsammans med mig?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.