Ett år av Sixten

Sixten 9 december 2016

Första gången vi passade honom över natten var just den 9 december 2016, då han var ungefär 3 månader gammal. Ett år senare är han inte fullt lika liten som han var, men i princip lika söt, den gode Sixten, eller Sigge som han oftare går under här i huset! En underbar lånehund som vi passar nu och då, vilket passar oss alla alldeles ypperligt. Som inbiten kattmänniska har tanken på att ha en hund aldrig lockat (barnen är dock av annan åsikt) och därför är det så himla smidigt med en lånehund. På så vis får vi the best of both worlds liksom.

Sixten 9 december 2017

Nu är det dags att knoppa in, och jag skulle tro att han följer med och lägger sig på fårskinnet nedanför min säng, även om det ser bra mysigt ut i soffan bredvid mig där han just nu har hittat den perfekta platsen att slumra, som synes.

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.