Adventslyft nr 6 – Möjligheter

möjligheterMÖJLIGHETER. Eller omöjligheter? Jag gillar det engelska ordet IMPOSSIBLE där jag kan leka lite med ordet och väldigt enkelt omskapa omöjligheten till en möjlighet, med hjälp av en apostrof och ett mellanrum: I’M POSSIBLE. Det säger i stora drag hur jag numera ser på livet. Det mesta är möjligt, om jag bara får tummen ur att verkligen försöka. Har en nyvunnen visshet som säger att den mänskliga potentialen vi alla besitter är så ofantligt mycket större än vad merparten av oss gör av den.

Så varför inte köra på och försöka skapa det omöjliga?

Jag gick ju Michael Neills Supercoach Academy under 2014 och jag har verkligen haft ett transformativt år mycket tack vare den upplevelsen. I januari drar han igång en onlinekurs som heter CREATING THE IMPOSSIBLE som jag har bestämt mig för att hoppa på. Därför gjorde jag just slag i saken och anmälde mig! Och så vill jag fråga dig om du vill göra mig sällskap? Jag skulle mer än gärna göra sällskap med dig. Vägen är mödan värd, säger man ju, och varför inte se till att ha trevligt sällskap under tiden?

Om du bestämmer dig före den 10 december får du kursen till 40% early bird-pris. Läs mer och anmäl dig här: http://www.creatingtheimpossible.net/

Möjligheter – det pirrar när jag i tanken leker med möjliga omöjlighetsprojekt för kursen.
Möjligheter – vem eller vad tänker du på?

1 tanke på “Adventslyft nr 6 – Möjligheter

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.