#enfemma

Hakade du på #enfemma när den drog igång i februari? Det gjorde jag, och jag tänkte hela tiden att jag skulle skriva om det, men tiden gick, jag gjorde troget mina femmor, men inte skrev jag något om det. Nu är det dock slut på förhalandet, nu blir det av!

20130403-212444.jpg

Ovanstående skrev jag för ett par veckor sedan då jag gjort någon övning som brände extra mycket i både bål och ändalykt. Jag har under dessa veckor haft träningsvärk så det stänker om det – och jag måste säga att det har jag faktiskt gillat. Det ger mig svart på vitt att jag utmanat muskler i behov av utmaning.

Jonas Larsson, pappa till #enfemma, har dessutom gjort två saker jag verkligen är tacksam över:

  1. Han har sammanfattat alla övningar från #enfemma i ett blogginlägg
  2. Han har utlovat någon slags fortsättning av #enfemma, men ännu inte preciserat i vilken form

Jag ser fram emot fortsättningen, men till dess så börjar jag helt enkelt om från början igen, dagens övning var dips.

Denna typ av träning, som görs hemma, inte tar så lång tid, men ändå verkligen kan ge effekt, passar mig som hand i handske. Jag har varken lust eller vilja att ta mig till ett gym för att styrketräna eller gå ett gym-pass. Nä, #enfemma, QiGong, och minst 30 minuters promenad eller cykling per dag, det funkar finfint för mig. Ibland simmar jag en kilometer dessutom, något som blivit väsentligt mycket skönare men också mer ansträngande, sedan dottern min lärde mig crawla ordentligt.

Vilken typ av träning passar dig bäst?

2 tankar på “#enfemma

  1. Pingback: Träningsvärk i olika former | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.