Trettiotusen tecken senare

Jag fick en dag över, möten som låg inbokade föll bort, ett efter ett, så jag bestämde mig igår för att ge mig själv en skrivdag idag. Bestämde mig för att dra igång klockan nio, och föresatte mig att köra hårt med hjälp av Power Hour, en ganska nystartad liten grupp på Facebook. Så här lyder gruppens beskrivning:femtontusen
Hej!
I denna gruppen kommer vi använda oss av Power Hour tekniken! Det går till så att du lägger ut en ”annons” om att du vill hitta en Power Hour kompis (Självklart kan ni vara föer än 2 personer!). Ni bestämmer sedan vad ni vill hinna göra under en timme. T.ex:
– Ta en dusch
– Bädda sängen
– Betala räkningar
Ni hör sedan av varandra via kommentarsfältet eller PM (vad ni känner er bekväma med) efter timmen har gått och har du förhoppningsvis gjort allt på er lista.
Det finns en regel: Kärlek och Respekt

trettiotusenKörde två en-timmes-pass i förmiddags, och två en-timmars-pass i eftermiddags, och gisses vad jag fick mycket gjort. Med lite draghjälp och en känsla av accountability landade jag i ett skrivflow som väl matchade det jag hade under min skrivretreat i vintras. Startade skriva på 30 682 tecken (eftersom jag fortsatte skriva i dokumentet jag samlat alla Doing Gentle-inlägg i) och trettiotusen tecken senare har jag tjugotre nya inlägg på lut till min Doing Gentle-serie jag kör på söndagar.

Sjutusentvåhundra ord. På fyra fokuserade timmar. Imponerad av mig själv!

Klappar mig själv på axeln och lovar att jag ska göra om detta, dvs blocka heldagar i ett enda syfte, som t ex skrivande, och köra järnet, något Power Hour definitivt bidrog till idag!

1 tanke på “Trettiotusen tecken senare

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.