Oj, du verkar arg!

Satt på flyget till London med ett styck surmulen tioåring, som surade för att wifi inte funkade ombord. Lyckades låta honom komma genom sin frustration och besvikelse utan att jag blandade mig något särskilt, vilket för mig är en stor bedrift. Sen lockades han in i Wordbrain och det goda humöret återvände efter hand. När han var klar fick jag fånen åter och började wordbraina lite själv, men fick lite frispel då skärmen var alldeles nedkladdad. Så jag vände skärmen mot jeansknät och gnuggade friskt i syfte att få skärmen ren igen. Vände på luren för att kolla status på dess renhet och möttes då av följande besked:

 

Och allt jag gjorde var att försöka gnugga skärmen ren från avtrycket av barnafingrar….

 
Jag föll i omedelbart asgarv, vilket måhända var Wordbrains syfte – misstänker det skulle bli dyrt för dem om frustrerade Wordbrainare slängt sina fånar i väggen när orden helt enkelt inte dyker upp. Är det månne anledningen till dessa små budskap, tror du? 

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.